sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Minä lennän

Kävin eilen Jenny Woossa, joka vastoin kaikkia odotuksia olikin ihan kiva paikka, tosin poken mukaan siellä olikin yllättävän hiljaista. (Ehkä siksi tykkäsinkin.) Mustaa Freixenettiä sai vitosen lasi, ja se oli myös täysi lasi se, siitäkin plussaa siis :) Ja nytkin on ihan hyvä olo, millä ei kyllä varmaan ollut baarin kanssa tekemistä. Olin vielä yölläkin ollut fiksu ja laittanut kisulle ruokaa tyhjään kuppiin, ei siis herättänyt seitsemältä o/ Kertakaikkinen menestystarina tuo ulkoilu siis!

Saan vihdoinkin purettua vanhoja kuviakin, näissä kamppeissa kävin istumassa terassilla viikolla. Tuli kyllä vähän kylmä, aliarvioin taas tuulen purevuuden.

Ainakin Helsingissä tuuli vaikuttaa ärsyttävän paljon pukeutumiseen, ei kannata luottaa sokeasti lämpömittariin. Sen seurauksena tuntuu että aina on pitkähihainen liikaa tai liian vähän. Pitäisi suosiolla käyttää isompaa laukkua mihin sellaisen saisi sullottua mukaan :)

Mekko MTWTFSS, villatakki WE

Jos harkitsette kanafileiden ostamista, kannattaa tosiaan mennä isomman kuppikoon suuntaan, nuo omat tuntuvat liian pieniltä eivätkä istu kunnolla :/

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Frexnettiä nam. Vois ottaa ens viikonloppuna mökille mukaan; tyylikästä mökkeilyä ;-).

Helsingissä tuulee aina. ja kesällä on oltava isompi laukku kun talvella: kaikki kerrospukeutumismahdollisuudet sekä piknikfiltti.

Toi mekko on ihana!

patentti kirjoitti...

Ehdottomasti, mun mielestä (ainakin nykyään) skumppa kuuluu saumattomasti mökkeilyyn, nautitaan mummin vanhoista kristallilaseista :)

Mä en selkeästi ole sisäistänyt tätä laukkuhommaa :F Yritetään!
Kiitos :)