keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Viinit juhannukseksi ja yhtäsamaa


Vagabondin herrainkengät on vain parhaat <3 Vaikka sain tukan leikkautettua, olen silti edelleen enemmän panta päässä kuin ilman. Se vain on niin helppo ja kiva, ja olen tottumuksen orja.

Eilen sentään yritin olla pirteä pukeutuja :D

Ahhihi mikä ilme - otin kuvan juuri kun tulin töistä, kai sen huomaa :)


Harmaata, grafiittia, mustaa ja harmaanmustaa. Kai se on se syksy sitten taas.



Hieno laukku jossa raahaan päivittäin työvaatteitani ympäri kaupunkia. Joka päivä uusi myymälä, ei ainakaan tule tylsää :D Juhannus on muutenkin aika hektistä aikaa, teen huomenna kymmenen tunnin vuoron, onneksi perjantaina enää viisi tuntia ja voi oikoa koipiaan. Muutama viinisuosituksena niille jotka ryntäävät muutaman muun asiakaan lomassa Alkoon huomenna ja ylihuomenna, Montalto Cataratto Viognier on 22,90 euron hinnallaan erittäin kilpailukykyinen 3 litran hanapakkaus. On muuten hyvää, paketti tyhjeni porukalla provinssissa ja voittipa IS:n valkkarihana-arvostelunkin eilen :)


Uusi handelin valikoimissa, Lautaro Sauvignon Blanc on reilun kaupan tuote, ja on muuten hyvää. Hintaa löytyy se 8,20€, eli ei kyllä mitenkään hirveästi tältäkään. Itse ostan tuon hanan puoliksi kaverin kanssa, Lautaroa maisteltiin eilen illalla Aliaksen peluun seurana joten se nyt ei pääse juhannuksenviettoon :) Mutta suosittelen kyllä kaikille muille!

4 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Hihhei, ookkos nää alkossa töissä!? Hanapakkaukset on kyllä kesällä oivallisia, festareilla & biletarjottavana:) Valkkari maistuu kyllä näin kesäsin hyvältä, vaikka muuten sitä ei juuri tuukkaan nautittua. Tämä juhannus taitaa kulua ihan selvinpäin, mikä on kyllä harvinaista;)

patentti kirjoitti...

Alkossahan minä olen juu :)

Hanapakkauksissa ärsyttää niiden tasovaihtelut, ei tee mieli ostaa 3 litran pönikkää mistä ei ole varma, onneksi mulla on aina pari täkyä joita suositella :) Ei munkaan juhannus ördäämiseksi mene, mutta maailmanparannusnestettä kaipaan kyllä ;)

nooruska kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Mitäs mieltä olet vermutista ja vichystä long drinkinä? Niin ku kesäjuomaks.

Mäki oon ihan rakastunu herrakenkiini, ne ei paina eikä purista ja on niin kauniit. Samoin kun sun mustat, tietty. Ihana tuo vihreä huivi, kirkastaa asua kauniisti.

Hyvää juhannusta!

patentti kirjoitti...

Nooruska: yks mun duunikaveri harrastaa tota! Ite en oo kerennyt kokeilemaan :) (Se kyllä juo kaikenlaista kummallista muutenkin). Eli siitä vain kokeilemaan :)

Kiitos samoin!