perjantai 5. kesäkuuta 2009

Hatturakkautta ja pinkit haaremihousut

Pääsykoe on ohi, ja elämä alkaa voittaa jo flunssankin puolella.. Ei vielä ihan kokonaan, mutta tänään olen saanut jo meikattua, ja kävin oikein asioillakin :) Muutto on nyt siirtynyt varmaan tälle ja huomiselle päivälle, olen ollut todella saamattomana, mutta kiirekös tässä. Sain viimein käytettyä korkojakin taas, tässä todistusaineistoa:


Kokeesta sen verran, että pelkään kuollakseni että jään taas varasijoille, jolloin varmaan jyrsin käteni irti ja alan mätkimään sillä ihmisiä. Jää nähtäväksi.

Kengät Vagabond, hame ja huppari American Apparel, legginsit Lindex

Hattu H&M:n miestenosastolta, taidan ostaa suurimman osan asusteistani nykyään sieltä :) Olen tykästynyt tuohon jo kovasti, varmasti tulee kesällä saamaan hurjasti käyttöä.


Olin jo aika varma siitä että laittaisin huomisiin kasariysäri-juhliin nuo hopeiset legginsit ja jonkun mustan jättipaidan, mutta sitten löysin äitini kaapista jotain niin upeaa, ettei sitä vain voi jättää käyttämättä, tadaa:


Pinkit haaremit! En malttanut vielä silittää niitä, mutta kuva ei vääristä väriä ja nuo tosiaan ovat sitä kuuluisaa porkkanamallia. Merkkinä on Reflex. Ongelmana on enää, että mitä noiden kanssa pukisin, onko ehdotuksia? Niitä odotellessa jatkan kaivelua, ei voi tosiaan tietää mitä löytää..

7 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

Woah, mitkä housut! Laita yksinkertainen, slimmi ja pitkähkö perustoppi (siis semmonen aluspaitamallinen eli tank top), harmaa tai valkoinen, ja istuva bleiseri tai liivi? 80-90-luvullakin oli tyylikkäitä ilmestyksiä, ei tarvi vetää överiksi.

Ja jos sulla ei tule bileiden jälkeen käyttöä noille pöksyille, myy ne mulle!

nooruska kirjoitti...

Wow mitkä pökät! Ne pinkit korkkarit kuulostaa ehkä vähän rajuilta ton kanssa... Tai tyhmiltä. Mutta Sugar Kanen ehdotukset kuulostaa hyviltä. Liivi ois aika jees ja krepit tukkaan. Hattu on ihana!

Toivottavasti pääsykokeet meni hyvin!

patentti kirjoitti...

Sugar Kane: jotain tollaista pohdinkin. On hirveän vaikea pukea itselleen tuollaisia housuja, joita on normaalisti todellakaan käyttäisi.. Malli on ihan kiva mutta väri on liikaa. Yritän olla tulematta liian tylsäksi :p

Nooruska: mietin myös mustaa/valkoista/harmaata toppia/teepparia ja harmaata/mustaa liiviä. Kengät on vähän ongelma, ne mun pinkit korkkarit on eri sävyä, riitelee siis. Ehkä pistän mun keltaset tossut :D

Pupu kirjoitti...

Huh, mitkä pöksyt!;) Laita mustat korkkarit noitten kanssa ja muuten Sugar Kanen ehdotuksen mukaan jotain simppeliä yläosaa. Piäppä lystiä!:D

tiiti kirjoitti...

hihii noita pökiä :D laita musta tuubitoppi, sopii ajan henkeen, mutta vois näyttää silti aika kivalta.

Norppis kirjoitti...

Tykkään pöksyistä <3

Mieki pukisin yläosaksi yksinkertaista, mustaa tai harmaata.
Ja helmet. Ehdottomasti helmet ;)

Salka kirjoitti...

Ihana asu hattuineen ja mitkä upeat housut :)! Mä komppaan Sugaria ja kumppaneita, slimmi toppi vaan kehiin sekä jotkut kauniit korkkarit, vaikka jotkut sirot sandaletit..?:)