maanantai 22. kesäkuuta 2009

Kanafileet testissä

En ollut ihan tyytyväinen kokeilemaani Un bra- liiviin, josta oli puhetta jo täällä. Mun piti testata jo ajat sitten, mutta yllättäen en vain ole saanut aikaiseksi :) Tyytymättömyys johtui kyllä oikeastaan siitä, että olin valinnut liian pienen koon. Jos itse olen kokoa B/C ja noissa suositellaan valitsemaan normaalia kokoa isompi, niin tuskin on mikään yllätys että B on liian pieni.. Testi suoritettiin kirjastoreissulla, en halunnut ottaa riskejä että olisin esim. töissä jos kanafileet pettäisivätkin ;)

Eiköhän tuotakin kokoa tule vielä käytettyä, mutta ostan kyllä isomman koon itselleni heti kun tulevat vastaan, muuten ihan loiston tuntuinen keksintö :)





Testin lykkäys on johtunut myös siitä, että halusin välttämättä kokeilla samalla Mintun Go4itvol2- liikkeestä tilaamaani MTWTFSS:n mekkoa. Mekon leikkaus on sellainen, että se tosiaan vaatii nuo fileet, ja on ihan täydellinen helleasu muutenkin, ei ole siis pahemmin ollut vielä käyttöä.
Näissä kamppeissa lopulta hipsin sinne kirjastoon. En jotenkin ole sisäistänyt että siellä oikeasti voisi ollakin lämmin, vilukissa tarrautuu vielä leggareihinsa :) Ei niitä kyllä olisi tarvinnut edes.

6 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Hyvä tietää noista fileistä, jos sellaiset joskus tulee ostettua, että kandee ottaa kokoa isommat :) Vai onkohan se vain sitten tuossa tuotteessa oleva ominaisuus?

Mutta aivan ihana hellepäivän asu, mekossa on kyllä mainio leikkaus :)

nooruska kirjoitti...

mekko on kyllä aivan ihana! tarvisin superrintsikat, miks ne on niin kalliita? Miltä kanafileet tuntuu päällä sit?

patentti kirjoitti...

Salka: Mun mielestä ollessani Stockalla joku alusvaatemyyjä totesi ton koskevan kaikkia fileitä, mutta mene ja tiedä :) Toi on ainakin ihan pätevä tuote, normihintaisena 20€ seppälässä :)

Nooruska: Määrittele superrintsikat, millasia ne on? :) Ei noi kanafileet tuntuneet normaalissa toiminnassa mitenkään kummilta, otin pari hyppyaskelta(:D) testatakseni eroa ja siinä tuntui kyllä tiettyä turvattomuutta. Voisin kuvitella että esim. baarissa tanssiessa ei haittaisi. Tosin nää tosiaan on liian pienet eli enpä tiiä sit :D

Ronja kirjoitti...

Ihana asukokonaisuus. Pidä erityisesti mekosta.

mammoth kirjoitti...

Toi mekko ja lätsä on aivan ihania. Kyllä ne fileet aika hyvin pysyy, muista kuoria iho ennen käyttöä niin pysyy vielä paremmin. Ainakin mun kipaleet on jotenkin selvinnyt usvaisilta kaupunkireissuilta kotiin. Niistä pienemmistä pitäis saada vähän enemmän tukea, mutta pitää mukava olla. Itse olen varustettu koolla B/C niin se B tuntuu oikealta. Mene sit ja tiedä :) Eiköhän liiviale tuu uuestaan

patentti kirjoitti...

Memory: Kiitos! :)

mammutti: kävin just mittauttamassa ja oonki 70D, hahahhah :D Ei ihmekään ku tuntu kummalta.