tiistai 16. joulukuuta 2008

Ylistyslaulu tunikalle


Juu, onneksi ei harmita ollenkaan että se eilinen Opethin keikka peruttiin, enpä odottanut sitäkään kuin kesäkuusta asti. Tuolla lipulla saa sentään rahat takaisin tai oikeuden varata jo tänään huomenna myyntiin tulevia helmikuun lippuja. Taidan ottaa ne helmikuun liput, vaikka en nyt tietenkään tiedä että mitä olen tekemässä sunnuntaina 13. päivä, tai missä olen. Kai sen saa sitten myytyä jos tarvitsee :/

Joululahjarintamalla menee vahvasti, nuo ylläolevat tuotteet kylläkin löysivät tiensä omaan kotiini :) Vasemmalla oliivisuihke, kuivan ihon paikallishoitoon tarkoitettu. Nyt voi tulla pakkaset ja hilseilevä iho, nyt on varauduttu (eihän niitä nyt sitten tietenkään tule). Nappasin myös kehutun kamomillasilmämeikinpuhdistusaineen ja vadelman tuoksuisen kosteusvoiteen. Vadelma tuoksuu todellakin aika voimakkaana, ja pohdin valintaa jo kaupassa mutta lähti se sitten kuitenkin mukaan, en voinut vastustaa. Ehkä pitää hankkia vastapainoksi jokin miedompi tuoksu. Joululahjoja ostin myös samasta paikasta mutta ei niistä sen enempää :)Filippa K:n tunika on vain täydellinen. Ostin samalla kerralla myös mustan, villaisen version mutta en ole vielä edes käyttänyt sitä, odotelkoot kylmempiä säitä :) Tuo on ollut nyt melkein joka päivä päällä, helppo valinta. Samanlaisia ihania helppousperusvaatteita tänne lisää kiitos.

Kun lähden ulos, niin kengät todennäköisesti vaihtuvat saappaisiin, en ole vielä ihan varma näistä Vagabondin "rupupintaisista pukukengistä". Nappasin huuto. netistä mutta voi hyvinkin olla että päätyvät sinne takaisin.

Olin eilen postittamassa huuto.netin juttuja, ja miksei kukaan kertonut mulle että siellä on muitakin liikkeellä? En selkeästi elä samassa tahdissa kuin muut, 12 maissa päivällä pääpostissa oli 100 ihmisen jono (joka ei tosin haitannut niin paljoa koska pakkasin samalla). Kuitenkin, argh.

Ei kommentteja: