perjantai 26. joulukuuta 2008

Tupla-asu

Joulu on siitäkin mielenkiintoista aikaa, että siinä testatattiin ainakin omalla kohdallani perinteisen pikapakkaustaitojen säilyminen, ja voidaan todeta että itse ainakin epäonnistuin aika totaalisesti. Lähtiessäni nappasin päälläni olevien vaatteiden lisäksi mukaan vaihtoalusvaatteet ja meikit (+ lahjat), joten vietin joulun samassa asussa. Asu kylläkin ajoi täysin asiansa värinsä ja mukavuusfaktorinsa puolesta. Baarissa käydessä jouduin kyllä laittamaan päälleni paidan josta näkyi enemmän etumusta kuin olisin suonut, mutta onneksi siitä ei olekaan kuvia :)

Joulun asu ilman salamaa ja salamalla. Huomatkaa tyylikkäät, äidiltä omitut villasukat ;) Yleensä mukana oli myös Tiger of Swedenin harmaa villatakki, vanhempieni luona oli nimittäin KYLMÄ. Rusettipoolo citymarketista, hame H&M. Eipä sitä pooloa pahemmin poladroidin käsittelyn jälkeen näy, mutta minkäs teet ^^, eiköhän se ole jo nähty.

Lähtiessäni olin luonnollisesti jättänyt meikkipussini sinne, pakko käydä tänään hakemassa. En suostu elämään (käymään ulkona syömässä ja töissä) ilman kulmakarvojani.

Mitä ilman (meikit tai vaatteet) et suostu tulemaan toimeen?

Ei kommentteja: