maanantai 1. joulukuuta 2008

Joululahjasotasuunnitelma

Päätin pyhästi jo muutama kuukausi sitten, että en missään nimessä ala stressaamaan lahjoista, en varsinkaan niistä jotka menevät "aikuisille", eli vanhemmille, appivanhemmille, kummitädeille jne. En ole edes moneen vuoteen saanut kaikilta kummeiltani lahjaa, mutta siitä huolimatta tunnen syyllisyyttä jos en itse heitä muista. Ja omat vanhemmat ja varsinkin appivanhemmat ovat aivan mahdottomia, mitä ostaa heille joilla on jo kaikkea? Siis oikeasti, ihan kaikkea. Mahdotonta. Siispä, koko porukka saa tänä vuonna seuraavan lahjan: söpön rasian Fazerin Kiss-kiss-karkkeja. Kaikki myös ovat enemmän tai vähemmän kissafaneja, tai ainakin meidän kissojen faneja, joten tämä on siitäkin ihan sopiva lahja. Rasiakin on niin söpö ettei se vaadi kuin jonkun nauhan kumppanikseen.
Tosin nyt ei olisi vielä ollenkaan myöhäistä ottaa kissoista kuvia (tai kaivaa vanhoja koneelta) ja esimerkiksi liimata niitä tuon rasian sisäpuolelle? Tulisi vähän persoonallisemmaksi tuo lahja, ja pääsisin kasvattamaan tulevaa mainettani hulluna kissanaisena. Ainakin jonkun kortin voisi taiteilla tuohon mukaan. Joulukortteja en lähetä, ainoita alueita joissa voin perustella laiskuuttani vihreydelläni joten tuleehan se nyt käyttää hyödyksi. Toisaalta siksi onkin kivempi kiinnittää huomiota sitten varsinaisen joulun kortteihin.

Törmäsin tänään myös Citymarketissa näihin kaunokaisiin(kuva ja infoa täältä), ja aloin kovasti harkita niiden ostamista kaverille. En kyllä ollenkaan tiedä että pitäisikö kyseisistä tossuista, ehkä lähinnä minun takiani. Cittarissa olivat alennuksessa 34,90, eli vielä ihan budjetin sisällä. Pistetään korvan taakse, nämä voisivat mennä kyllä siskollekin, vitsinä jos en muuta keksi.
En oikeastaan yhtään tiedä vielä mitä miehelle hankin, yhden osan tiedän mutta ei siitä sen enempää. Itse olen myös aika vaikea pala purtavaksi, lahjoja on hankala ostaa, ja otan asian hyvin henkilökohtaisesti. Osaltaan tämä johtuu myös siitä, että olen syntynyt juuri ennen joulua ja näin tunnen aina jääneeni jostakin paitsi, ja tätä tyhjyyttä pitää ruokkia tietysti lahjoilla. Inhottaa saada yhteisiä joulu/syntymäpäivälahjoja (paitsi jos ne ovat erityisen hienoja)! Luulen etten ikinä tule pääsemään tästä piirteestä eroon, joten ehkä parempi vain sitten myös varoittaa ihmisiä siitä.

Mukana myös muutamat asukuvat, joista ei kyllä parhaalla tahdollakaan ota juuri tolkkua. Mustaa tunikaa mustien saappaiden kanssa, punaisen poolon kera. Villasukat ovat myös tuossa säässä ihan välttämättömät.

Älkää minua syyttäkö, syyttäkää tätä typerää ilmaa.

2 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Onpas ihana idea tuo kissasuklaarasia, tosi nätti se ainakin on :) Täällä päässä iskee myös pian pieni lahjapaniikki, aikaa ostella lahjoja ei ole ennen kuin vasta 19.12, eli pitää keksiä hyvät ideat ja löytää ne sitten kerralla :S

patentti kirjoitti...

No toi karkkirasia ratkaisee pahimmat ongelmat. Sitten onkin pari kaveria ja mies. Loppuhetken paniikki kyllä antaa inspiraatioita, jos ei ruuhka haittaa :)