tiistai 9. joulukuuta 2008

Shopshop!

Ensinnäkin, siellä on ihan karmea ilma ulkona, ja jos mitenkään voit välttää ulos menemistä niin tee se. Itse olen tänään menossa vielä siskon speksiä katsomaan, mutta varsinkin shoppailu tuossa ilmassa on todella inhottavaa.

Olin vaatteiden puolesta mielestäni todella varautunut koitokseen, joka käsitti töiden jälkeen (olin tänään jumalattomassa 7-1330 vuorossa) kirjaston, Akateemisen kirjakaupan, itse Stockmannin, Sokoksen ja musiikkiliikkeen. Argh. Päällä oli Jenny Hellströmin villakangastakki, Piecesin mustat farkkulegginsit ja pitkä musta toppi, ja villatakki jota ei näy. Sisällä liikkeissä olin sulaa ja ulkona taas oli jatkuvasti liian kylmä. Ehkä pitäisi suosiolla shoppailla vain kesällä :)

Mutta kertyi sitä saldoakin! Pistin viimein nuo kanta-asiakassetelit hyötykäyttöön ja ostin joululahjoja sekä jotain kivaa itselle.


Suklaata kuluu jouluna ihan aina, ja Fazerin siniset karkit saa esille. Kisskiss- laatikoista suurin osa menee lahjaksi, mutta ainakin yhden pidän itse. Aion ehkä askarrella laatikoihin jotain koristusta (ts. omien kissojen kuvia sisäkanteen) joten pitää varautua että muutama laatikko myös menee pilalle :)
Tällaista Filippa K:n osastolta. Perustunika, joka ehkä alemmassa kuvassa lievästi esittää vatsani pömpön raskauden näkökulmasta, mutta toisaalta, mikä vaate ei? Lähti siis mukaan eikä kaduta :)
Sovitin myös useita mustia tunikoita ja ostinkin yhden, mutta niistä ei ole kuvia koska ärsyttävämpää kuin mustan vaatteen kuvaaminen on vain monen mustan vaatteen kuvaaminen, varsinkin noissa olosuhteissa.
Tyhjä pullo viikonlopulta, kympin Uusi-Seelantilainen Lindauer, jota olisi tehnyt mieli ostaa lisää mutta enpä hennonut kun huomennakin on aamulla 5:45 herätys ;) Ensi viikonloppuna sitten, silloin tarvitsen ehdottomasti kannustusta jotta jaksan aloittaa esseen puurtamisen ja käydä töissä. Oli kyllä tosi hyvä hinta-laatusuhde tuossa, kummallista etten ole aiemmin kokeillut.


Postiluukusta oli tupsahtanut Paras aika vuodesta- blogin Honey Junkielta raitatoppi, jota kaavailin alunperinkin alustopiksi. Se piristää mukavasti muuten tummaa olemusta, ja toivottavasti tyydyttää todennäköisesti Nelliinan aiheuttaman raitamanian. Samanlainen vaivasi pari vuotta sitten myös allekirjoittanutta aiemmin, mutta missäköhän ihmeessä ne vaatteet nyt ovat? Se, kuten kaikki muutkin painijaselkätopit esittää tatuointini alla olevasta näkökulmasta, mikä nyt mielestäni näyttää vain hölmöltä :)
On muuten aika hankalaa kuvata omaa selkäänsä.

Ei kommentteja: