tiistai 2. joulukuuta 2008

Sitku mulla on rahaa, niin..

Ainakin jossain mielessä otsikon tilanne on tulossa eteeni, veronpalautukset sekä se että menin jouluksi töihin (kääk, saa palkkaakin!) antavat luvan hienoiseen sijoitusten tekemiseen. Ei tosin mitään hirveän maatamullistavaa, keväälläkin pitää syödä, niin tylsää kuin se onkin.

Ainakin aion hankkia GHD:n hiustensuoristimen. Ellei joulupukki osaa, mutta epäilen kyllä suuresti että tällainen menee pukin käsityskyvyn yläpuolelle, pukki saattaisi kyllä itsekin olla suoristimen tarpeessa :)

Toivelistalla vahvana ykkösenä (hiustensuoristin ei ole toivelistalla, se on välttämättömyyslistalla) on Tiger of Swedenin ihanat neuleet ja/tai mekot. En ole vielä käynyt hiplaamassa ja sovittelemassa, mutta ihan kohta.. Luulen että haistelen samalla myös Filippa K:n valikoiman tarkoin, voi tulla vielä kallis reissu ;)

Myös tästä unelmoin just nyt. Tosin näissä kaikissa on pidettävä mielessä se, että asu voi todennäköisesti näyttää aika paljonkin erilaiselta allekirjoittaneen päällä. Epäilen että lantiosta napakat asut saattavat hyvinkin kirvoittaa kauhunhuutoja vaikka niistä niin kovin pidänkin :)





Toinen mullistava sijoituspäätös oli käyttää ystävältä saadut liikuntasetelit Motivuksen 10x- korttiin. Ongelmana on vain se etten ollenkaan tiedä että millaiset salivaatteet tarvitsisin, saati kengistä? Osaisiko joku auttaa? (Ai miten niin ei ole tärkeää?)

1 kommentti:

Gemma kirjoitti...

Vaatteiksi kannattaa valita/ostaa hyvin hengittävät housut ja toppi/t-paita, ei missään nimessä 100% puuvillaa (ei hengitä ja kuivuu hitaasti, inhottavan tuntuinen päällä hikoiltaessa), keinokuituiset "liukkaat" materiaalit sopivat tarkoitukseen parhaiten. Niitä voi myös yleensä pestä tiuhaan tahtiin, pelkäämättä vaatteen kulumista/värin haalistumista.

Kengiksi kannattaa valita tukevat, salille/aerobiciin tarkoitetut kengät, kunnon tukevat juoksulenkkaritkin käyvät "paremman" puutteessa. Jos kuitenkin aiot hankkia uudet, kannattaa kävellä asiantuntevaan urheiluliikkeeseen ja pyytää myyjältä apua, yleensä tarjolla on salikenkiä, aerobickenkiä ja spinningkenkiä erikseen.
Itselläni ovat tällä hetkellä hieman korkeavartiset niken "aerobic"kengät, mutta saleilu ja spinningkikin sujuvat nillä mallikkaasti !
Tsemppiä treenauksee ! :)