perjantai 14. marraskuuta 2008

Stupid is what stupid does

Uskomatonta, mutta tein sen taas. Tiistaina lähtiessäni Vaasasta onnistuin taas pakkaamaan huolellisesti kaiken muun, kuten lakanat äidille pestäviksi ja tenttikirjat. Vain yksi jäi, Macbookin laturi. Olen siis käytännössä ollut koneeton hetken, eikä se kyllä ollenkaan sovi meikäläisen pirtaan, miehen koneen käyttö on kuin käyttäisi naapurin vessaa, kyllä siellä voi käydä mutta ei viitsi yhtään ylimääräistä säveltää :D Nyt sain kaverilta sen laturin lainaan, ei omaansa tarvitse kun omistaa ihan pöytäkoneenkin. Ehkä pitäisi vain pyytää joululahjaksi oma laturi kotiin ja toiseen kotiin.

Aloitin kyllä työtkin, aika rankka viikko ollut kun on kaksi luentoa ja kaksi työvuoroa takana.. Laiskan opiskelijan syndrooma iskee.
Junailuasu taisi olla. Jos aikoo kuluttaa päivästään 4 tuntia istuen junassa (ja tekee tätä usein) niin mukavuus nousee todella tärkeäksi faktoriksi. Löysin hameen huuto.netistä ja se on ollut jatkuvassa käytössä sen jälkeen :)

Tätä alkuviikosta ja myös tänään äidin luona. Ei edes ole varsinainen suosikkini Benin ja Jerryn tuotoksista mutta usein tulee vain ostettua. En oikein osaa ostaa uusia, aina tätä tai sitten sitä jotain super chocolate juttua.

Ja tämän illan aktiviteetit. Teerenpelin puolukkasiideri on aivan ihanaa, en edes tiennyt että sitä saa kaupoista (Alkosta ei saa) mutta ainakin Vuosaaren Citymarketista löytyi! Nappasin heti kiinni ja nyt kaduttaa että otin vain yhden. Mutta eiköhän sitä keskustastakin jostain, suosittelen kyllä kaikille kokeilemaan, myös baari on ihan ok, siellä tulee käytyä just tämän siiderin takia.

Ei kommentteja: