torstai 20. marraskuuta 2008

Rusettipaita (tai kaksi)!



Taisikin muuten olla ensimmäinen kerta kun ostan jonkin vaatteen Citymarketista (sukkahousuja ei lasketa), mutta olihan se rusettipaita sitten saatava. Katselin sitä jo pari päivää sitten hilliten himoni, mutta Turun Tildan esittely muutama päivä sitten katkaisi kamelin selän. Ja tässä muka piti pitää jotakin ostelulakkoa.. Tosin paita vaikuttaa laadukkaalta ja maksoi kympin, eli kaksi, koska pitihän se paita saada eri väreissä. Punainen eksyi tänään päälle, harmaa ehkä huomenna.
Makkarankuorta muistuttavaan asuun johti se, että onnistuin eilen saamaan kunnon rakon jalkaani saappaista. Juuri ennen luennolle lähtöä tajusin etten omista ollenkaan laastareita, jolloin Vagabondin takaa auki olevat nilkkurit pelastivat. Ne, ja lähimmät käteen sattuneet farkut (Cheap Monday). En muuten vieläkään muistanut ostaa laastareita joten taitaa torstaikin olla noiden kenkien varassa.

Ja harmaavarpunen. Aamulla pohdin pitkään, että kumpi on kannattavampaa, pidempi mutta ohuempi takki, vai lyhyt mutta tuulenpitävä. Luulen että osuin oikeaan, tuo tuuli puskee läpi mistä vain mutta ei ainakaan takapuoli jäädy ihan niin pahasti. Olen myös koukuttunut päähineisiin, tuntui että pää jäätyy vaikka ei ollut edes pakkasta. Pipo (tai myssy tai mikälie) on kaveri :)

Ei kommentteja: