perjantai 7. marraskuuta 2008

Elämää suurempia ongelmia

1) En osaa kirjoittaa. Olen tässä parin päivän ajan mietiskellyt peliaiheista postausta (kts. Heijastuspinta) ja vaikka tekstiä syntyy ihan liikaakin, sen muoto harmittaa. Alan automaattisesti jotain tiettyä aihetta käsitellessäni kirjoittaa muodollisesti, tutkielmatyyliin. Havahduin tähän miettiessäni lähdeviitteitä. LÄHDEVIITTEITÄ? Lyökää mua halolla päähän pliis. Liika koulutus teettää varmaan tällästä, ei pidä ajatella liikaa kun kirjoittaa. Aihe on kyllä äärimmäisen mielenkiintoinen, pitää varmaan jakaa sitä useampaan palaan, ei tota jaksa mieskään lukea (testasin). Kai se perinpohjaisuuskin on hyve mutta rajansa kaikella :)

2) Olen menossa illalla miehen bändin keikalle, enkä tiedä yhtään mitä pistää päälle. Tilaisuus on huomattavasti vähemmän hohdokas kuin miltä se voi kuulostaa. Haluaisin laittaa (teko)nahkahameeni joka on paitsi ilmeisesti muotia, myös jäänyt turhan vähälle käytölle. Kerrankin olisi metallikeikka johon tuo kultanen solkineen sopisi kuin ördäävät pitkätukat :)
Tällä menolla en myöskään kohta enää mahdu siihen. Se vain vaatisi kumppanikseen korkkarit, jotka itse ottaisinkin. Mies huomautti etten luultavasti pääse istumaan, seisoskelu pistää kiukuttamaan ja luvattiin bilettää koko yö, johon ei kuulu klassinen "yhyy mennään kotiin jalkoihin sattuu"- kohtaus. Olen vielä kahden vaiheilla korkojen kanssa, toisaalta tiedän kyllä että juuri noin siinä helposti käy. Asua rajoittaa myös se, että olemme menossa anoppilaan yöksi, koska keikkapaikkakin on tuolla jossain kaukana. Huoh.

3) Olin valittamassa siitä että tässä kämpässä ei ole mitään paikkaa jossa kuvata, mutta onhan täällä. Ainakin jos ei kauheasti välitä siitä mitä sohvalle käy, kun sen päällä pomppii. Ja se nahkahamekin meni vielä päälle! Juuri ja juuri mutta meni. Ja Vagabondin matalat nahkasaappat menevät ihan hyvin sen kanssa, joten se ongelma on ainakin sillä ratkaistu. Tigerin villatakki tulee ainakin päälle, en tiedä vielä mitä alle keksin.






En enää muista mistä muusta piti valittaa, ensi kerralla sitten!

2 kommenttia:

emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Toi nahkahame on kivannäköinen! Onko siinä edessä jotkut lenkit vai remmit vai mitä? :o

patentti kirjoitti...

Siinä on soljet, periaatteessa voi kiristää tai löysentää niiden avulla :) Jonkun goottimerkin alunperin, ostin huutonetistä :)