tiistai 18. marraskuuta 2008

Eilisen asukuvia, introducing valkea kaapu :)

Olen aika ihastunut viime keväänä Vero Modan mallitangosta löytyneeseen villakaapuun. Se on venyvää villasekoitetta, juuri tarpeeksi tunikamallinen ollakseen äärimmäisen mukava, mutta samalla riittävän erikoinen malliltaan. Ei ehkä kaikkein kestävintä laatua, mutta mukavuutensa ansiosta on saanut tärkeän luottopaikan luentovaatteena :) Kuvassa myös Onlyn tummansiniset farkkulegginsit, joita muutenkin yleensä käytän tuon kaavun/paidan kanssa.
Kuva tärähti pahasti, mutta tuosta näkee tuon mallin huomattavasti paremmin. Aika usein käytän ruskeaa lantiovyötä tuon kanssa, mutta joskus on myös puhdas telttailu paikallaan :>
Ja ulkona olenkin varsinainen harmaavarpunen. Pipo Indiskasta ja ihanan mallinen takki H&M. Omistan vaikka minkä värisiä kaulahuiveja,jotka kuitenkin unohtuivat taas kerran Helsinkiin, joten en saa nyt millään piristettyä tätä asua :/ Toisaalta ihan sama, ei tuolla ulkona edes näe eteensä saati että jäisi miettimään muiden vaatteita sen enempää!

Huomasin myös että jotain aika tärkeääkin puuttuu: olen rahdannut tänne 4 paria tyynyliinoja, kahdet pussilakanat mutten yhtäkään aluslakanaa. Pitihän sellainen sitten käydä ostamassa, Hemtexissä on aina jokin alennus menossa ja satiinilakanat huusivat nimeäni. Ostinkin harmaan lakanan mätsäämään mustaan pussilakanasettiini, paha vain liian kapeana. Ei ehkä mennyt ihan putkeen, nyt täytyy vain yrittää olla kierimättä öisin.

Ei kommentteja: