perjantai 21. marraskuuta 2008

Kosmetiikkavaraston päivitys ja ostolakko

Otsikko on ehkä hieman ristiriitainen, mutta onneksi kaikkeen löytyy selitys. Olen tällä hetkellä ylpeä, 50 euron budjetilla kuun loppuun asti kärvistelevä kuluttaja, joka ei ole yhtään iloinen. Ostin nuo rusettipaidat pari päivää sitten, sitten lakanan, liput speksiin, ruokaa, ja öh, viiskymppiä jäljellä! Vielä pitäisi päästä kotiin ja pärjätä loppukuu. Julistan siis tästä hetkestä lähtien, että en ehdottomasti saa ostaa mitään muuta kuin ruokaa (ja skumppaa ja laastareita) eli vain aivan välttämättömimmät. Muut saa mies kustantaa, nyt ei pysty. Soitin vihjailupuhelun äidille tänään, saa nähdä laittaako tilille mitään. Mutta jos muut pystyvät, niin sitten varmasti minäkin, köyhäily on kivaa! Sniff.

Tämän ostin itseasiassa jo aika kauan sitten, olin kuullut Goshin meikeistä hyvää jo muutenkin, varsinkin rajauskynistä. Tämä taitaa myös olla tässä kuussa (tai viime kuussa, ken tietää) jossakin S- korttialennuksessa Sokoksella, joten oli se kuuden euron meikkikynä sitten noudettava. Väriksi valitsin normaalin mustani sijaan vähemmän pandamaisen tummanruskean, joka on toiminut yllättävän hyvin. Sitku on rahaa niin haen myös ainakin violetin rajauskynän. Eli Gosh Velvet touch eye liner, tryly brown.
Kynässä väitetään sen myös olevan vedenkestävä, mutta sitä en kyllä allekirjoita. Sateessa on kyllä pysynyt (enkä ole kasvot kohti taivasta muutenkaan kulkenut) mutta kyllä naamanpesussa lähtee heti valumaan kun kastelee silmät. Kynä on aivan oivallisen pehmeä ja levittyy hyvin. Ensin ongelmana oli se että se levittyi vähän liiankin hyvin, suttasin sitä mihin sattuu. Tajusin että ilmiö johtui siitä että kylpyhuone Helsingissä on kuuma, ja kynä itseasiassa suli siellä :D Pitää vain säilyttää sitä toisessa huoneessa niin toimii, ehdottomasti hintansa arvoinen.

Maybellinen Dreammatte Mousse, ivory
Tämä itseasiassa tarttui mukaan, kun olin äidin kanssa kaupassa. En edes pahemmin jäänyt pohtimaan ostosta, olin miettinyt vaahtomeikkivoiteen kokeilemista joten nappasin pinosta vaaleimman sävyn ja se vaikuttaa toimivan oikein hyvin. Ei välttämättä edes vaadi päälleen puuteria, vaan on hyvä sellaisenaan. Olen jo aiemmin ihastunut vaahtoposkipunaan, pitäisiköhän kokeilla nyt kaikkea muutakin.. Sitten ostolakon jälkeen, tietysti! Samalla reissulla nappasin myös ripsarin ja kynsilakan, kyllä on kivaa käydä äidin kanssa ruokakaupassa :)
Käytin ennen Joe Blascon meikkivoidetta, joka on kyllä peittävyydeltään aivan loistava, mutta vähän liian tujua. Ensinnäkin se vaatii seurakseen puuterikerroksen, ja alkaa silti hiostaa jos tulee vähänkin kuuma. Itse saatan esim töissä helposti hiota/hengästyä eikä siinä ehdi juosta lisäilemään puuteria. Tämän purkin lisäksi löytyy vielä toinen, melkein täysi joten eiköhän näitä tule vielä käytettyä. Ainakin pakkasilla luo loistavan suojakerroksen kylmältä, ja juhlakäyttöön omiaan.

Ei kommentteja: