lauantai 25. lokakuuta 2008

Tilauksesta

Teen aina säännöllisin väliajoin tilauksen H&M:lle, säännöllisin väliajoin myös tulen siihen tulokseen ettei tässä hei oikeasti ole mitään järkeä - mutta sitten teen sen aina vain uudestaan! No, minkäs teet. Pääasialliset syyt tilaamiseen ovat kuitenkin ihan hyviä - tunnen koot, tilaus on siis ihan mahdollista, ei ole myöhemmin pakko lähettää ihan kaikkea takaisin. Osa sinne kuitenkin yleensä lähtee takaisin, koska en ikinä osaa tulkita tarpeeksi taitavasti materiaali-infoja, ja joskus vain päätyy yksiin jonkun kammottavan rätin kanssa.

Tärkein tilausperuste on tietenkin se, että saan usein sisareni suostuteltua mukaan tilaukseen (eikä edes ole vaikeaa) jolloin köyhät opiskelijat puolestaan saavat tilaukseen käyttöönsä maagisen esineen, äitinsä luottokortin. Ehkä se myös vaikuttaa siihen että ihan kaikkea halpaa roinaa ei aina tule tilattua, koska ainakin periaatteessa ne jutut tulisi olla perusteltavissa, ja kun ei itse maksa niin on helppo miettiä että mitä ihan oikeasti tarvitsisi. Siinä vaiheessa yleensä tulee siihen tulokseen ettei ihan oikeasti tarvitse mitään, mutta mitä sitten oikeasti haluaisi? Tai tarvitsi siihen että tulisi hyvä mieli, että olisi kivaa, koska siihen mielihyväänhän ainakin itse vaatteilla pyrin.

Tällä kertaa päädyin tällaisiin, hohtavapintaiset legginsit joita on näkynyt jo niin monella. Myös ihan oikeat nahkahousut houkuttelevat, mutta koska se budjetti ei kuitenkaan ole täysin loputon niin päädyin näihin hennesin versioihin. Muuten olisin käynyt jo hankkimassa vastaavat Gina Tricotin valikoimista missä niitä myös näyttäisi olevan, mutta se budjetti kolkuttelee kerrankin tosissaan takaraivossa, olen kerrankin onnistunut ajamaan itseni (melkein) todelliseen ahdinkoon, ja huuto.netistäkin on vielä jotain tulossa :p Onneksi on äiti.
Harmaata takkia en oikeastaan olisi tarvinnut, kaapissa roikkuu nytkin useita syksy/talvitakkeja (jotka on kyllä näillä säillä ihan sama asia) joita en käytä. Siksi pitäisikin laittaa kaikki tarpeettomat vain myyntiin, mutta saamattomuus estää. Harmaaseen, hieman pussittavaan takkiin ihastuin kuitenkin niin paljon, että se piti saada tilata. Kävin liikkeessäkin (yleensä kierrän varsinaisen liikkeen kaukaa) sovittamassa varta vasten tuota, ja ihan hyvältä näytti. Väljyydestä huolimatta otin käyttämistä koista isomman, se tuntuu ja näyttääkin kuitenkin paremmalta. Hihat voivat tuntua kiusallisesti loppuvan kesken, mikä toisaalta on ihan mielenkiintoinen ratkaisu ja ongelma hoituu pidemmillä nahkahansikkailla. Tilasin myös pyjaman, vyön ja muutaman neuleen joista kuvia sitten kun ja jos ne joskus saapuvat.

2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Tilasin samat legginsit ja vähän jännittää, miten ne minun latinoassiini suhtautuvat!:D

patentti kirjoitti...

Noita on taas kaikki tilanneet :p Pakko ne on nyt saada, jos ei sovi niin Ginalta niiden versiot tilalle :)