sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Päähinevimma

Villa-allergia on ikävä juttu. Se rajoittaa yllättävän paljon pukeutumista, varsinkin talvella ja varsinkin päähineissä. Allergia kehittyi joskus 10 vuoden jälkeen sellaiseksi, että kaikenlaisten pipojen pitäminen muuttui täysin mahdottomaksi, ja silloinhan ei juuri minkäänlaisia vaihtoehtoja ollut, ne harvat myynnissä olleet fleecepipot (tai mitä olivatkaan) olivat yleensä sekä kummallisen muotoisia että räikeän värisiä, jolloin ne ovat automaattisesti olleet pois laskuista.
Joskus lukioaikana koin herätyksen ja aloin hamstraamaan baskereita, joita edelleen löytyy mustana, vihreänä ja punaisena. Ne eivät kuitenkaan oikeastaan ajaneet päämääräänsä, joko niitä keikutti kaiken tukan päällä tekotaiteellisesti, tai sitten sen joutui vetämään päähänsä niin ( jos siis jotain suojaa halusi ) että otsa ja korvat joutuivat kosketuksiin, mistä taas seurasi ihottumaa ja hampaiden kiristystä.

Baskerit siis on hylätty, odottavat kaapin päällä ilmeisesti sitä että leikkaan otsatukan tai unohdan kutinan. Tänä talvena kuitenkin löysin Indiskasta harmaan pipon (poikaystävä sanoi sitä kortsupipoksi?) jossa on jonkinlainen pehmeä, ei kutittava sisus. Ainakaan toistaikseksi ei ole myöskään kutittanut, täytyy vain huolehtia ettei pipon ulkopuoli kosketa ihoa :) Myös H&M:n valikoimista löytyi kuvan myssy, villasekoitetta jossa 30% villaa ja loput akryylia. Sitäkin voi oikeasti pitää päässä ilman itkua.

Vaikka olen juuri avannut uuden oven elämässäni hamstraamalla pipoja, niin vähän aikaa sitten näkynyt Honey Junkien postaus hatuista ja viimeistään Bettyn postaus ovat johtaneet siihen että nyt on kyllä kuulkaa saatava hattu. Luulen että minäkin menen tarkastamaan nuo hennesin miestenosaston valikoimat, pää on kaiken lisäksi niin iso ettei se ollenkaan mene noihin naisten malleihin! Taidan nyt kuitenkin painua suihkuun ja sitä kautta äänestämään, menkäähän kaikki muutkin jotka ette vielä ole käyneet.

2 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Voi miten kurja allergia :/ Mä en varmaan edes pärjäisi ilman mun kaikkia ihania baskereitani :)

patentti kirjoitti...

Se siinä harmittaakin kun mullakin niitä olisi! Ehkä tuo hattu kuitenkin auttaisi ongelmaan, täytyy tänään kulkea hennesin kautta :)