keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Negatiivista huolettomuutta

Minulla on ongelma, enkä varmastikaan ole yksin. Vaikka viime aikoina on paljon puhuttu juuri kiltin tytön syndroomasta, ei se vastakkainen suuntakaan ole niin kovin suotava. Liika kiltteys onkin ainakin omasta mielestäni jotain aivan käsittämätöntä.

Ylenmääräiset huolettomuudet, tämänhetkinen top 3, määrittelemätön järjestys.

1) Valmistaudun tilaisuuksiin valikoivalla tarkkuudella. Lähden työhaastatteluun, tarkasti kaikki mukaan, kaikki mahdolliset vanhat työsopimukset, ollaan valmiina koko aamu, ja 20 min ennen tapaamisen alkamista havahdutaan ja lähdetään liikkeelle. Kaikki muu on jo pakattu ja kipitetään ajoissa paikalle, huomataan avaimen unohtuneen, käydään ostamassa lohdutukseksi hattu ja haetaan avain poikaystävän työpaikalta (saadaan kuittailua).

2) Lähdetään matkalle, muutamaksi päiväksi opiskelukaupunkiin. Juna lähtee tiistaiaamuna 7.30, joten pakataan jo maanantaina, tottuneesta samat kamat laukkuun. Myös tärkein eli läppäri pakataan jo maanantaina. Tiistaina huomataan junassa että Macbookin laturi on jätetty kotiin..
Selviää, että paikalliseen liikkeeseen uuden laturin tilaaminen kestäisi päivän ja maksaisi 99€. Muistetaan, että tilillä on täksi viikoksi n. 100€. Soitetaan poikaystävälle, joka ei innostu postitontun osastaan mutta suostuu lopulta lähettämään laturin pakettina.

3) Tajutaan tiistai-iltana että perjantaina on julkisoikeuden tentti johon on luettu n.50 sivua, 550 jäljellä. Ahdistutaan, aloitetaan luku-urakka ja luvataan ettei enää koskaan käy näin (paitsi ensi viikolla).

Täytyy ihan taputtaa itseään selkään, jos perjantai-iltaan asti selviäisi hengissä niin olen kiitollinen. Joitain kiltin piirteitä kyllä itsestänikin löydän mutta kyllä se enemmän menee leväperäisen hulivilin puolelle.

Ei kommentteja: