perjantai 14. elokuuta 2009

Oliiveja, ei benjihyppyjä.

Aivan erityisen raivostuttava kokemus, kun ensin katkeaa netti ja seuraavaksi katoamistempun esitti kameran laturi. Töitäkö tässä muka pitäisi tehdä ;) Sainpa kuitenkin lisättyä todistusaineistoa taannoiselta piknikiltä.

Koska ilma oli enemmän kuin arveluttava, menimme Seurasaaren (jonne en ole päässyt koko kesänä!) sijasta tylsästi kaivariin, jossa oli kuitenkin onneksi viihdykettä tarjolla. Istuimme sopivasti benjitornin katseluetäisyydelle, eikä se tuottanut pettymystä.


Eväät hain Wanhasta Kauppahallista, noi marinoidut oliivit on ihan älyttömän hyviä, samoin grillattu kesäkurpitsa. Jos käytte hallissa (ja kannattaa käydä) hamsratkaa noita oliiveja (ja muutakin) Brunolta, sijaistsee siinä Alkoa vastapäätä. Ja siitä Alkosta kannattaa muistaa että niillä on iso kylmäkaappi/huone jossa on aika edustava valikoima kuohuviinejä, valkkareita, siidereitä ja lonkeroita. Myös muutama erikoisolut löytyy, loistava kohde pistäytyä siis ennen piknikkiä. Harmitti kovasti kun kävin tuolla hallissa, olin tuossa Alkossa viime kesän töissä, ja tunnelma oli hieman toinen kuin näissä muissa supermarkettipaikoissa.


Piknikmukit on aina omasta takaa. Värikoordinointi on tärkeää, muistaa mikä on kenenkin :D




Hyppyä on ihan hauska seurata kauempaa, mutta en itse menisi. Ystävät ovat hypänneet aiemmin, ja alkoivat taas spekuloida uuden hypyn ajankohdalla. Hullut :D
En pidä korkeista paikoista ja pelkään putoamista, (näen niitä unia missä stadionin tornin kaiteet pettävät) ei mua tuohon vapaaehtoisesti saisi. Sen sijaan esimerkiksi Lintsin viikinkilaiva ei tuota hankaluuksia, viimeksi menin siihen neljä kertaa peräkkäin. Sitten kyllästyin.




Olisi ehkä voinut olla enemmän päällä, mutta tarkeni. Sortseja tulee käyttää niin kauan kuin vain pystyy!


Lievästi ehkä fiftarihenkisyyttä, pidän tästä univormusta.

Ei kommentteja: