keskiviikko 19. elokuuta 2009

Alelöytöjä

Oon käyttänyt nyt aika paljon sortseja sukkahousujen kanssa, mulla on niin hirveät hyttysenpistot koivissa että alan pakostakin raapia niitä jos ei ole kangasta välissä. + Ne näyttää myös tosi edustavilta.

Katselen itseäni lasista. Ostin viimein kivan mustan jakun, löytyi Vilan -50% tangosta :) Harkitsin kovasti myös valkoisen hankkimista, mutta en ole vielä niin sisäsiisti että uskaltaisin, ehkä sitten aikuisena. Kengät on uudet Vagabondin alesta.


Pyrin selkeästi yhdistelemään jakkuun raitaa, kai meissä jokaisessa asuu täti?


Jakku <3 Ja toiset uudet Vagabondit.


Iloisena ja pirteänä lähdössä aamulla töihin - kokeilin mitä tulee, jos pyrin katsomaan kameraan JA pitämään jalat yhdessä.. :D



Sain viimein käytyä Aleksilla hakemassa noita Essien ihania lakkoja. Mukaan tarttuivat sävyt Bahama Mama ja Lacquered Up. Ihan parhaita lakkoja, tuolla hintaa oli 14,90, tosin vieressä oli myös alekorissa joitain sävyjä kympillä.


Maailman paras leikki, ja syy siihen miksi mun kädet on aina raadeltu. Saa syyttää itseään jos on kerran niin tyhmä että tunkee kätensä (toistuvasti) tohon kassiin.

5 kommenttia:

Norppis kirjoitti...

Mieki vierastan valkosia vaatteita, koska oon niin häslä että saan siihen vähintään jotain mustikkasoppaa koko rinnuksellisen.

(tietenkin valkosissa vaatteissa on pakko syödä mustikka soppaa xD )

patentti kirjoitti...

Norppis: sama täällä! Mun bravuuri on juoda ohi suun ja tiputella sieviä pepsipisaroita vaatteille, tietysti aina vain kun on vaaleaa päällä :D

nooruska kirjoitti...

Mä sotken valkoiset vaatteet. Ja musta ne isontaa. Musta on vaan niin helppo ja on päiviä kun yksinkertasesti pitää olla mustat vaatteet. jakkusi on ihana!

patentti kirjoitti...

Nooruska, oot ihan oikeassa, ja siksi olisikin joskus kiva oppia käyttämään valkoista, ei kai se oikeasti niin vaikeaa ole? Tai sit se just on.

patentti kirjoitti...

Nooruska, oot ihan oikeassa, ja siksi olisikin joskus kiva oppia käyttämään valkoista, ei kai se oikeasti niin vaikeaa ole? Tai sit se just on.