maanantai 10. elokuuta 2009

Lempimekko ulkona

Viikko on mennyt ilman päivityksiä, mutta toisaalta enpä ole tehnytkään mitään kovin erikoista. Enää kolme viikkoa töitä, nyt olen jo siinä vaiheessa jossa kaipaillaan palavasti takaisin luentosaliin ;) Siellä ei kukaan ainakaan oleta että olisin kovinkaan iloisen näköinen jatkuvasti, tai omaisin mielipidettä siitä mikä Ranskan punkkujen hintaryhmässä 9-12€ on paras Grenachen ja Syrahin sekoitus. Voi olla kyllä että jatkan töitä opiskelun ohella, mutta ei se silloin tunnu laisinkaan niin pahalta, silloin välkkyy vain eurot silmissä :)

Viimeiset kesäpäivät ovat muutenkin välkkyneet silmissä, jotenkin vasta nyt hitaampikin tajuaa ettei niitä loputtomiin kestä. Yhdistettynä taipumukseen pantata suosikkivaatteitani sisäistin että a) en ole käyttänyt aika monia niistä kertaakaan kesän aikana, b) kyllä niitä muuten voisi käyttääkin. Nappasin siis polka dots- mekkoni mukaan tutun synttäreille lauantaina.

Mekko on kyllä aika loistava osoitus siitä miten käytetään väärän kokoista vaatetta, yläosa ei nimittäin aivan istu.


En halua käyttää ilman liivejä, ja jopa un bra:n kanssa joudun kiskomaan niskasolmun tosi tiukalle ettei liivi (silikoni) loistaisi kaula-aukosta. Sen ansiosta tuo musta osuus joka on vyötäröä varten hinautuu ylemmäs. Yritän keksiä jonkun tempun tähän tai sitten pitäisi kai vain luopua mekosta jonkun muun hyväksi.. Tai antaa olla, eipä tuo nyt niin pahasti häiritse. Sain vain mustelman tuosta solmusta :D Voisi tuota tiesti käyttää vaikkapa korkeavyötäröisenä hameenakin.


Mekko on Collectif- merkkinen, ja huuto.netistä muistaakseni kalastettu.


Heitin niskaan hennesin neuleen, tuli ihan käytännölliseksi yöllä, oli jo aika vilpoista. Synttärit pidettiin Aleksis Kiven kadulla Cafe Luftissa, joka paikkana olikin ihan ok. Olen metsästämässä kaverin läksiäisiä varten vinkkejä baareista, olisiko sellaisia kellään? Paikkakuntana Helsinki, mieluiten keskusta, ja paikalle tulee todennäköisesti 40-100 ihmistä. Sekin että paikka olisi vapaana parin viikon päästä olisi plussaa.


Posti toi jotain ihanaa, mitä esittelen vasta myöhemmin. Mm <3

5 kommenttia:

W kirjoitti...

Apua, hiemanko kiinnostaa toi sun pussin sisältö :O

Maria kirjoitti...

Tosi ihana mekko, tykkäilen valtavasti :)

patentti kirjoitti...

Maya, kiitos, samoin :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mekko! eikä se nyt kovin epäsopivalta näytä.

patentti kirjoitti...

Eipä näytäkään, mutta tuntui kyllä. Ehkä tohon yläosaan voisi kiinnittää jonkin kankaan että säästyisi vilauttelulta :)