maanantai 31. elokuuta 2009

Muuttaminen on syvältä

Otsikko ihan yleisenä toteamuksena. Miten jokin toiminta vain voikin olla niin kammottavaa ja turhaa? Inhoan pakkaamista enemmän vain ehkä tavaroiden purkamista, ihan toivotonta. Ja todennäköisesti seuraava muutto on muutaman kuukauden päästä.. YÄK YÄK!

Ja koska ihminen inhoaa pakkaamista, sitä tietysti lykätään viimeiseen mahdolliseen hetkeen ( lue : mun kaveri tulee auttamaan muutossa ja pakkaa suurimman osan), eikä niistäkään kamoista joita ihminen oikeasti tarvitsisikin ole tämän jälkeen enää mitään hajua. Jouduin etsimään kameraa iät ja ajat, ja lopulta se löytyikin ihan loogisesta paikasta.. Vituttaapa nyt vain silti :D Olisi tietysti voinut eka kattoa kannettavan laukusta, mutta ehkä loogisuus nyt ei vain ole se tapa jolla toimin. Samasta laukusta löytyi muuten myös kynsisakset, cashew-pähkinöitä, kaksi viikkoa vanha hesari ja mun naamarasva, jota en löytänyt aamusta. :)

Koska ketään ei voi tuon enempää kiinnostaa mun tavaroiden sekoittamisen taito, seuraa tässä lisää huonoja kuvia kivoista vaatteista, olkaapa hyvät!



Uudet kuulokkeet Skullcandyltä. Ihan loistot, ikävä vain että näyttävät tämän tukan kanssa todella typeriltä. Mulla on muutenkin kauhea hiuskriisi menossa, pakko keksiä jotain tähän ja äkkiä.



Uusi puolihihallinen miniviitta Topshopilta, tulee varmasti vielä kovaan käyttöön syksyllä, nyt oli pakko vetäistä päälle kun oli vähän viileämpi päivä. :) Siinä on kultaista lurex-lankaa mukana, ei näytä livenä ihan noin tylsältä.

Kengät Vagabond, hame H&M, paita ja laukku Tiger, ja jakku/viitta Topshop.

Menen jatkamaan jätesäkkien purkamista, ne ei kyllä ikinä tule loppumaan.

5 kommenttia:

Norppis kirjoitti...

Muuttaminen on syvältä!
Itselläkin tavallaan koko ajan päällä... oikea konkreettinen muutto kai parin kuukauden sisään.. AHISTAA JO!
Tukkakriisiä on näköjään yleisemminkin liikenteessä ;) itselläni se on jo niin yleistä että se taitaa olla kroonista tukkakriisiä.

Ihana jakku/viitta <3

tiiti kirjoitti...

ainahan sitä vois heittää ne kaikki kamat jonnekin tienposkeen ja aloittaa uuden ja seesteisen sekä ennenkaikkea tavarattoman elämän tyhjästä, vain aivan perustarvikkeisiin tukeutuen. nyahah. as if. kyllä jonkun pitää kaappi- ja säilytystilateollisuuttakin tukea :D

patentti kirjoitti...

Norppis: Joo, pitäisi ehdottomasti kieltää jossain laissa. Kahdessa kaupungissa ravaaminen on muuten myös todella sitä itseään :D

Hiuskriisi sentään ratkeaa menemällä kampaajalle, joka ei tosin oo aina niin kannattavaa toimintaa koska en kuitenkaan osaa laittaa tukkaani kuin se, eli se näyttää sitten aina hölmöltä. Argh!
(Jos ongelmat on tällaisia niin kaipa sitä sitten menee ihan hyvin.)

tiiti: On käynyt mielessä. Toisaalta tällainen hamsteri myös löytää aina muuttaessaan jotain uutta ja jännää sen kaiken mittaamattoman skeidamäärän seasta. Sokea kana junou. :>

Salka kirjoitti...

Mä kauhistelen, jos me joskus tästä asunnosta muutetaan pois, se tulee olemaan helvetti. Yritän ennakoida tilannetta jo näin etukäteen ja pyrin karsimaan kaikkea turhaa roinaa..siinä kuitenkaan onnistumatta :)

Ja oikein ihana asu! Tuo viitta on kaunis, oi mua alkoi oikein viitatuttamaan :D

patentti kirjoitti...

Salka: Kiitos! En ollut varma viitasta alkuun mutta luulen että juuri sitä olen kaivannutkin :)

Ja kyllä siitä tulee helvetti, varautuu siihen miten hyvin tahansa. Mun mielestä on ihan uskomatonta, että mitä kaikkea sitä uskottelee itselleen tarvitsevansa..