maanantai 14. syyskuuta 2009

Surkeat kuvaajanlahjat


Kengät Vagabond, jakku Vila, tunika American Apparel, Hame MTWTFSS

Näissä kuteissa herätin pahennusta lauantaina, tuli sitten käytyä kerrankin kunnolla baarissa Vaasassa - jonka olisi kyllä voinut jättää väliin. Vaatteet olivat kuitenkin kivat, en tosiaan edes ulos lähdettäessä viitsinyt vaihtaa, ja hyvin nuo ulkoiluunkin sopivat. Illalla vilukissaa harmitti kun en muistanut napata kaulaliinaa mukaan, mutta siitäkin selvittiin :)

Vagabondin kävelykengät ovat ihanat jalassa, pohjan ansiosta niitä kykenee käyttämään vähän pidempäänkin, onneksi. Muutama päivä vielä Vaasassa ennen paluuta sivistyksen pariin. Olen lievittänyt tylsyyttä lukemalla Larssonia ja pelaamalla wowia - ei kai tästä enää paluutakaan ole.

3 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Tosi kiva asu ja musta toi yläkuva on aika hauska ;-).

Muuten kun sulla on myös ne vagabondin herrainkengät, niin onko niistä kärjet kuluneet? Tai sit mä varmaan kävelen hassusti potkien kun mun popoissa on aikamoiset jäljet noin parinkymmenen käyttökerran jälkeen.

Salka kirjoitti...

Hemmetti, sulla on todella upeat sääret! Nyt iski jalkakateus :)

Ai niin! Edellisen postauksesi luettuani, näin seuraavan yönä unta, jossa olin ostamassa noita vagabondin kenkiä, mutten löytänyt haluamaani mallia, jonka ansiosta myöhästyin bussista->myöhästyin töistä :D Hassua! ( no, viime yönä sitten näin unta lento-onnettomuuteen joutumisesta, josta kyllä selvisimme, mutta kiva lähteä kolmen viikon päästä Pariisin, ja kyllä, lentäen o____o )

patentti kirjoitti...

Nooruska: kiva että joku arvostaa mun mallinlahjoja :D Ja joo, mulla on niihin tullut myös heti jälkiä, ei auta kuin mustaa lankkia peliin :/ Siksi ostinkin talveksi noi korotetut, ei kaikki pikkukivet pääse iskemään heti. Tosin mä olen myös niin kömpelö että isken jalkani jokaiseen mahdolliseen kiveen ja kulmaan.

Salka: hehe, kiitos! :)
Jes, en olekaan ainoa joka näkee unia näistä kengistä :D Toivottavasti eivät ennakoi mitään..