keskiviikko 9. syyskuuta 2009

/me likes Vagabond-viikko

Vaikka Andiamo ei varsinaisesti ole koskaan ollut lempikauppani, täytyy sitä kuitenkin nyt rakastaa. Miten mahtava idea voikaan nimittäin olla Vagabond- viikot? :) Törmäsin täkäläiseen liikkeeseen sisään aikomuksena sovittaa eräitä saappaita, mutta kampanjan seurauksena poistuin rikospaikalta varsin täyden kenkäkassin kanssa.

Seuraavaksi siirryin viereiseen Body Shopiin, ja äkkiä olinkin polttanut parissakymmenessä minuutissa parisataa euroa, mikä ei muuten tosiaankaan ollut tarkoituksena :F Siis munhan piti ostaa vain silmämeikinpoistoaine.. Petollista, mutta silti niin kivaa. Olisin varmaan ostanut useampiakin kenkiä, jos olisi vain ollut enemmän valikoimaa mutta ehkä on parempi näin. Tulee ainakin varmasti käyttöä :)


En osannut tehdä ratkaisevaa päätöstä, joten ostin molemmat. Vasemmalla olevat ehdottomasti syyskäyttöön, ja jämerämmät popot sopivat talveenkin, eivätkä plattiksen takia mene kärjestä heti huonoksi, mikä tuppaa olemaan kaikkien kenkieni helmasynti.


Nämä kengät olivat muuten vain -50% alessa, joten nekin tuli napattua. En ostanut näitä aiemmin, ja näköjään ihan syystä. Jostain syystä tuo tylppä kärki miellyttää näissä kovasti silmää. Kampanja on voimassa 12.9 asti, nyt on ihan hyvä aika päivittää syyskenkävarastoa :)

1 kommentti:

Katariina kirjoitti...

Ihania kenkiä!